UMC Utrecht

Referenties


UMC Utrecht

Vraag leiderschapsontwikkeling

Ontwikkel en organiseer een jaarlijkse leergang voor alle geselecteerde senior verpleegkundigen binnen UMC Utrecht namens ons opleidingscentrum, zodat zij zijn klaargestoomd voor hun nieuwe leidinggevende rol in de organisatie. Ontwikkel en voer maatwerktrajecten uit voor diverse divisies, waarin functiedifferentiatie een rol speelt. Er moet een nieuwe werkcultuur komen waarin ‘regie nemen’ een belangrijk begrip is.

Aanpak

Er is een leergang ontwikkeld die voldoet aan drie pijlers:

  1. Positioneren als senior: een duidelijk gezicht geven aan de functie van senior, naar de verpleegkundigen enerzijds en naar de artsen anderzijds.
  2. Projectmanagement: het kunnen opzetten van projecten in de kwaliteitszorg of ter deskundigheidsbevordering en het schrijven van een projectplan.
  3. Studentenbegeleiding: het bevorderen van het leerklimaat, het uitzetten van individuele leertrajecten en het coachen van studenten.

Daarnaast zijn er voor diverse divisies trainingen, workshops, intervisies en ’train the trainer-programma’s’ ontwikkeld rondom het thema: hoe geef ik optimaal sturing aan ‘eigenwijze’ zorgprofessionals om een cultuurontwikkeling vorm te geven?

Vraag teamontwikkeling en samenwerking

Begeleid ons om als team effectiever met elkaar om te gaan in plaats van onuitgesproken spanningen te laten groeien, die onze werkresultaten in de weg te zitten.

Aanpak

De teamleden zijn door middel van drie sessies begeleid om op een veilige en vertrouwelijke manier hun onuitgesproken verwachtingen, zorgen, verlangens en teleurstellingen te delen. Zo is ruimte ontstaan om elkaar weer goed in de ogen te kijken, elkaar beter te begrijpen en afspraken te maken over hoe je effectief kunt samenwerken.

 
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01