?>

Organisatieontwikkeling

Waar een wil is, is een weg.

  • Wat wil ik?
  • Waarom, waartoe, waarmee, met wie en hoe?

Het is als organisatie, team en/of persoon essentieel om te weten wat je wilt. Wat wil je eigenlijk bereiken en waarom? Wat is daarvoor nodig qua houding, gedrag, competenties en mindset? Zodra je deze vragen hebt beantwoord, kun je de route plannen. Dit kan met doelen, beoogde resultaten, mijlpalen, POP-formulieren, HR-cyclus, rond-de-tafelgesprekken, hei sessies, thematische bijeenkomsten, world cafés, workshops, leerprogramma’s, enz.

Advanced change management

Maar hoe krijg je de mensen in je organisatie zover dat ze dezelfde richting uit willen en proactief bijdragen aan het timmeren van die weg? Dat is geen magie, maar advanced change management. Mensen zijn immers geen machines. Het is voor duurzame verandering dan ook onontbeerlijk om persoonlijke ambities en verlangens aan organisatiedoelstellingen te verbinden.

Wat is organisatieontwikkeling?

Eigenlijk is organisatieontwikkeling de synergie die ontstaat wanneer individuen teams worden. Ze dragen dan op een volwassen, afhankelijke manier bij aan het gezamenlijk behalen van resultaten, zodat de organisatie kan groeien. Dit begint bij de ontwikkeling van een collectieve mindset en de juiste competenties, gedrag en houding – en dat alles op een creatieve, inspirerende manier.

 

 
Neem contact op
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01