Gemeente Amsterdam

Referenties


Gemeente Amsterdam

Interim ontwikkelmanagement vraag

Begeleid ons als Bestuursdienst Management en Financiële ondersteuning om onze afdeling verder te professionaliseren t.b.v. onze dienstverlening naar onze klanten toe. Wij willen onze zakelijke, klant- en resultaatgerichte houding versterken.

Coach ons individueel om de gewenste veranderingen effectief te bereiken.

Aanpak

In samenwerking met de Directeur en Adjunct Directeur zijn de doelstellingen van de gewenste verandering en beweging geformuleerd. De begeleiding hiervoor is gedaan in de rol van interim ontwikkelmanager. Zo kunnen de zittende medewerkers hun diensten naar de klant toe verder professionaliseren. De rode draad is dat zij zich bewust zijn van wat anders of beter kan en dat samen realiseren. Voor een betere klantondersteuning zijn er teambijeenkomsten ontworpen en begeleid,  evenals individuele coaching.  Na het bepalen van de benodigde competenties zijn werkplangesprekken gevoerd om die competentieontwikkeling te stimuleren en te begeleiden. De ontwikkelmanager fungeert als mentor, coach en schaduwmanager. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de directie en de uitvoering bij de medewerkers.

 
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01