Referenties


Faculty member leiderschap en coach

Vraag leiderschapsontwikkeling curriculum

Ontwikkel en voer een curriculumonderdeel uit voor onze internationale masteropleiding Hospitality Management, een leadership journey – oftewel reis. Begeleid onze internationale masterstudenten om meer over zichzelf en anderen te leren (emotionele intelligentie) met het doel om leiders van de toekomst te worden.

Aanpak

Er is een meerjarenprogramma ontwikkeld waarin ‘hard en hart’ – oftewel IQ en EQ – samenkomen. Dit programma bestaat uit individuele coaching, groepscoaching en workshops rond leiderschap en projectmanagement. Voor de nodige variatie worden individueel en groepsmatig leren met elkaar afgewisseld. Verder worden bewuste creatieve werkmethodes gebruikt om de emotionele intelligentie (EQ) naast de rationele intelligentie (IQ) uit te dagen. Bij de individuele coaching van studenten is bewust aandacht voor loopbaankeuzes met oog voor talent in plaats van wat hun omgeving van hen verwacht. Bij groepscoaching is zowel aandacht voor de ontwikkeling van een eigen authentieke visie op leiderschap als het vermogen anderen daarin te betrekken.

 
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01