Belastingdienst Douane

Referenties


Belastingdienst Douane

Vraag programmamanagement

Een programmamanager wil coaching en bespiegeling op zijn aanpak en begeleiding bij diverse projectstart-ups. Het doel van dit traject is dat de richting en visie van het programma helder zijn. Verder mag er meer samenhang zijn tussen de diverse projecten, projectleden en belangrijke stakeholders. Het einddoel is een organisatie die in staat is om veranderingen op te vangen en zich nog meer op internationale samenwerking richt.

Aanpak

Voor deze vraag zijn individuele coaching, projectsessies en workshops voor stakeholders en leidinggevenden ontwikkeld en begeleid, zodat gemeenschappelijke doelstellingen en resultaten kunnen worden geformuleerd. Hierdoor is er meer draagvlak ontstaan voor de gewenste veranderrichting, zijn prioriteiten en resultaten duidelijk gedefinieerd. Dit heeft geleid tot meer uniformiteit van handelen.

Vraag managementteamontwikkeling

Begeleid ons nieuw samengesteld managementteam in heisessies, zodat wij elkaar beter leren kennen. Het doel is om een gemeenschappelijke visie en strategie te vormen voor de turbulente context waarin wij ons bevinden.

Aanpak

Door het schrijven van biografieën hebben de managementteamleden elkaar goed leren kennen en geleerd hoe zij verschillend naar dezelfde zaken kunnen kijken. Meer begrip voor elkaar, feedback geven en het bespiegelen van de sterke en ontwikkelpunten van elkaar hebben de basis gelegd om inhoudelijk aan de slag te gaan om een gezamenlijke visie en strategie te creëren.

 
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01