?>

Natasha & co

De kunst van het werken met menselijke processen is om liefde centraal te stellen

Natasha is geboren en getogen in een land vol tegenstellingen: Kaapstad Zuid-Afrika. Dit heeft deels voor haar haar fascinatie en bevlogenheid gezorgd om (schijnbare) tegenstellingen in organisaties en mensen te verbinden: masculien en feminien, rijk en arm, doel- en relatiegericht, zakelijk en sensitief, ratio en gevoel, gemeenschappelijkheid en differentiatie, bovenstroom en onderstroom, hoofd en hart, enz.

Met een academische achtergrond in organisatiepsychologie en geavanceerd verandermanagement heeft zij (inter)nationaal ervaring opgedaan in diverse HR-managementfuncties en als partner bij organisatieontwikkelbureau Kern Konsult. De rode draad is het ontwikkelen en (h)erkennen van menselijke kansen binnen organisaties. Natasha’s bewuste levensstijl en zingevende drijfveren hebben haar ertoe gedreven om samen met een oud-collega een boek te schrijven (De vrouw in mij kan het beter), dat Liefde en Bewustzijn in leiderschap van de eenentwintigste eeuw centraal stelt.

Natasha is verbonden aan een aantal gerenomeerde organisaties en heeft een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals. Kenmerkend voor elke organisatie (professional)  is de aandacht voor de menselijkheid in organisaties en internationale cq. maatschappelijke betrokkenheid. Liefde voor het vak, regelmatige academische scholing en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

De centrale missie:  mensen prikkelen om het beste uit zichzelf te halen én dit voor hun organisatie en de maatschappij te geven.

 

 
Neem contact op
"Natasha is pluriform & veelzijdig - zij verbindt mensen en draagt bij aan het vergroten van hun denk- en handelingswereld voorbij hun eigen verwachting"

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01