Gemeente Middelburg

Referenties


Gemeente Middelburg

Vraag managementteamontwikkeling

Begeleid onze managementontwikkeldagen op een zodanige manier dat wij onze successen kunnen vieren en een wenkend perspectief kunnen ontwikkelen. In 2015 willen wij een aantrekkelijke visie voor de gemeente hebben met antwoorden op de vragen: waar staan wij voor, wie zijn wij en hoe werken wij samen?

Aanpak

Om in 2015 tot een aantrekkelijke visie voor de gemeente te komen, is er een degelijke voorbereiding geweest. De volgende vragen staan voor ieder lid centraal:

  • waar willen wij staan?
  • wat willen wij zijn?
  • en hoe werken wij samen?

In nauwe co-creatie met de gemeentesecretaris, zijn interne organisatieadviseur en een voorbereidingsgroep, is een programma ontwikkeld. Dit programma daagt de MT-leden ertoe uit hun creativiteit, transpiratie en inspiratie in te zetten. Doordat iedereen in dialoogvorm de eigen toekomstvisie mag delen, is er een gemeenschappelijke visie ontstaan. Die fungeert nu als voedingsbodem voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Feedback geven en ontvangen is een inherent onderdeel geworden en vormt een spiegel voor de kracht en het ontwikkelingspotentieel van de MT-leden.

 
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01