Centraal Plan Bureau

Referenties


Cultuur veranderaar

Vraag cultuurverandering

Hoe creëer je een cultuur waarin feedback geven vanzelfsprekend is? Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie slagvaardig, doelmatig en in contact met elkaar de gewenste resultaten binnen de afgesproken krappe tijd en kwaliteitsnormen behaalt?

Aanpak

Voor deze vraag is een leertraject ontwikkeld waarin feedback geven en ontvangen als vaardigheid en houding centraalstaan. Hierbij worden mogelijke belemmeringen en processen in persoonlijk leiderschap blootgelegd, zodat deze kunnen worden overwonnen. Er is tevens een werkgroep opgezet, die deze cultuurverandering stimuleert en op een creatieve manier inspireert. Intervisiebegeleiding is nu een integraal onderdeel binnen de organisatie; collega’s komen gestructureerd en regelmatig bij elkaar om werkprojecten in te brengen en van elkaar te leren. Ook is feedback op inhoud, processen en onderlinge relaties een stuk vanzelfsprekender geworden, waardoor resultaten beter binnen een bepaalde tijd worden behaald.

Vraag directieteam begeleiding

Begeleid ons als directieteam bij onze jaarlijkse heidagen. Ons doel is om onderlinge afstemming te krijgen over de aandachtsgebieden die het komende jaar binnen onze interne organisatie spelen.

Aanpak

De directieteamleden hebben zich allereerst goed op de heidagen voorbereid; op inhoudelijke thema’s, procesmatige ontwikkelingen binnen het bureau en onderlinge relaties. Door met elkaar in gesprek te gaan over ieders ambities en visie, is er een heldere gemeenschappelijke visie en strategie ontstaan met een bijbehorend actieplan.

 
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01