?>

Diensten

Organisatieontwikkeling

Het is als organisatie, team en/of persoon essentieel om te weten wat je wilt. Waar wil je eigenlijk naartoe en waarom? Wat is daarvoor nodig qua houding, gedrag, competenties, mindset en randvoorwaarden? Zodra je deze vragen hebt beantwoord, kun je de route plannen met doelen, beoogde resultaten, mijlpalen, POP-formulieren, HR-cyclus, rond-de-tafelgesprekken, hei sessies, thematische bijeenkomsten, world cafés, workshops, leerprogramma’s, enz.

Lees meer over organisatie ontwikkeling

Teamontwikkeling

Elkaar goed leren kennen is het ingrediënt voor een goede, plezierige samenwerking. Bewust met elkaar aan de slag gaan met prikkelende vragen vormt de basis van de teamdynamiek ‘forming, storming, norming en tenslotte performing’ van ieder team.

Lees meer over teamontwikkeling

Directieteam begeleiding

Succesvol werken in een team is niet altijd vanzelfsprekend. Soms spelen er zaken die het behalen van de beoogde resultaten kunnen belemmeren, bewust of onbewust. Spanningen, dilemma’s, gebrek aan visie of moed en onderlinge afhankelijkheden vragen om reflectie, contact en bezinning. Directieteam begeleiding kan je team weer op de juiste koers brengen.

Lees meer over directieteam begeleiding

Managementteam begeleiding

Het is als managementteam belangrijk om regelmatig (voor)bij de dagelijkse hectiek stil te staan. Zo bied je een stabiele en vertrouwelijke fundering aan je organisatiemedewerkers, zodat zij (en jullie als managementteam) antwoord hebben op vragen waar je voor staat en wat je elkaar kunt bieden.

Lees meer over managementteam begeleiding

Projectmanagement

Een goede vorm van projectmanagement zorgt ervoor dat je mensen geïnspireerd zijn en op tijd en binnen het budget de gewenste kwaliteit leveren. Door de teamgeest zijn teamleden gemotiveerd en werken ze graag hard voor een goed resultaat, wat klanten en opdrachtgevers terugzien.

Lees meer over projectmanagement en projectmatig werken

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap is een individuele bewustwordingsreis van jezelf ont-dekken. Het is voor iedereen die leiderschap bewust wil beoefenen. De reis is altijd persoonlijk, maar kan op individueel persoonlijk of op collectief persoonlijk niveau plaatsvinden. Leiderschapsontwikkeling is nuttig voor iedereen die bewust sturing wil geven aan zijn ontwikkeling en niet alleen voor leidinggevenden. Het kan zeer verrijkend zijn om je bewust te worden van je ontwikkeling naast dat van je team, afdeling of divisie. Belangrijk is het ont-dekken van wat je wilt bijdragen en wilt uitnodigen bij anderen.

Lees meer over leiderschapsontwikkeling

Coaching

Coaching draait om het ontdekken en ont-dekken van wat je ten diepste wilt en hoe je dat kunt bereiken. Een goede coach is een gids en een spiegel die een veilige en vertrouwelijke omgeving biedt. Die luistert zowel scherp als compassievol, daagt uit en biedt steun om te verhelderen wat je bewust of onbewust nog in de weg zit, zodat je kunt bereiken wat je wilt. Dat is juist de meerwaarde van een coach. Zo word je vanzelf vrijer, helderder en effectiever.

Lees meer over coaching

Executive coaching

Het is soms eenzaam aan de top. Welk manier is passend om je passie weer te laten spreken en verbinding te creëren met je organisatie? Een vertrouwenspersoon in de vorm van een executive coach, die belangeloos en onvoorwaardelijk jouw spiegel is, helpt. Aandachtig luisteren en  feedback geven die anderen niet durven geven is hierin onontbeerlijk. Dat is niet alleen een cadeau voor jou om te horen en iets mee te doen, maar vaak ook een noodzaak.

Lees meer over executive coaching

Interim management

De interim ontwikkelmanager is vooral op de achtergrond aanwezig en geeft op die manier sturing en begeleiding aan de gewenste ontwikkelingen, waarbij de medewerkers vooropstaan. Daar waar extra aandacht voor persoonlijke ontwikkeling nodig is, maar de tijd in het management team ontbreekt, biedt deze tussenoplossing antwoord op taaie vraagstukken of een plotseling capaciteitsprobleem.

Lees meer interim management

Leren

Elke vraag of opdracht voor een persoon, groep of organisatie kan worden vertaald in een leervraag- en/of leergang. Individueel en collectief leren biedt ruimte voor inspiratie, creativiteit en het bewandelen van nieuwe paden. Gezamenlijk leren slecht bovendien muurtjes tussen verschillende afdelingen en zorgt voor onderling vertrouwen en eenheid. Ook verbindt het verschillende disciplines aan elkaar om tot verrijkende c.q. verrassende oplossingen voor hardnekkige problemen en/of uitdagingen te komen.

Lees meer over leren

 
Neem contact op
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01