Flexus Jeugdplein

Referenties


Flexus Jeugdplein

Vraag projectmanagementtraining

Leer ons als staf de ins en outs van ‘menselijk’ projectmanagement, waarbij projecten met aandacht voor de menselijke verstandhoudingen én de keiharde resultaten worden uitgevoerd. Hoe betrekken wij de druk bezette clustermanagers en specialisten in onze projecten?

Aanpak

Aan de hand van de principes van Projectmatig Creëren is een opleiding ontwikkeld die voldoet aan het:

  • verwerven van formele kennis en vaardigheden in projectmanagementaspecten, zoals het opstellen van een projectdefinitie en het structureren/faseren van projecten. Ook wordt aandacht besteed aan het omgaan met beheersaspecten, zoals tijd/planning, budget, kwaliteit, informatie, organisatie en communicatie. Hierbij horen ook de uitvoer van risicoanalyses op deze aspecten en de betekenis van leiderschap voor de organisatie.
  • ontwikkelen van een gezamenlijke visie binnen de stafafdeling, samen met de clustermanagers; de aanpak van projectmatig werken en het aanleren van de bijbehorende ‘projecttaal’.
  • verdere ontwikkeling binnen de afdeling, waarbij pro-activiteit, effectiviteit en assertiviteit (het aanspreken van elkaar, duidelijkheid verschaffen over wat verwacht wordt, grenzen aangeven en niet de zorgen van een ander uit handen nemen), inzicht in de eigen sterke en zwakke punten en professionaliteit wordt gecombineerd met plezier in het werk en een open klimaat.

 
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Laatste blog artikelen

Bezoek de weblog

Bel mij terug

 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail vandalennatasha@gmail.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01