?>

Seminar met de auteurs op 31 mei 2011 bij Managementboek.nl

Geschreven door admin op 2 mei 2011

Onze tijd vraagt om een nieuwe leider die hard is en hartelijk. Een nieuwe leider die mannelijke zakelijkheid en rationaliteit weet te verbinden met vrouwelijke sensitiviteit en intuïtie. Een leider die wil leiden door te dienen.

In cases, gebaseerd op de eigen adviespraktijk, hebben Natasha van Dalen en Ernst Evelo negen kernelementen beschreven die centraal staan in het nieuwe leiderschap van deze tijd. In dit bookevent geven zij concrete voorbeelden hoe je die kernelementen zoals moed, visie of doelgerichtheid op een evenwichtige manier kunt praktiseren.

Tijdens dit boekevent beleef je op een speelse en contactvolle manier je eigen spanningsveld van mannelijke en vrouwelijke leiderschapselementen en ervaar je de integratie om een daadkrachtiger en sensitiever leider te zijn.

Kortom: ben je toe aan een middag vol gerichte inspiratie over dienend leiderschap? Kom dan vooral naar Landgoed de Horst op dinsdag 31 mei a.s. in Driebergen.

De investering? De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 249,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties en lunch. Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek ‘De vrouw in mij kan beter’ ter waarde van € 24,90 (incl. BTW). Wellicht zijn een of meerdere boeken reeds in jouw bezit? Dan kun je deze natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie. Reserveren kan rechtstreeks bij managementboek.nl

 

Geplaatst in de categorie Evenementen
 
Geavanceerd verandermanagement
Leiderschapsontwikkeling & Co-creatie van lerende organisaties

Verandermanagement

Het liefst willen we van A naar Beter en zo snel mogelijk. Maar mensen zijn geen machines…hoe krijg je toch alle neuzen dezelfde kant op in een redelijke tijdsbestek en de beste oplossingen gedragen geimplementeerd?

Lees verder

Leiderschapsontwikkeling

Is leiderschap alleen voor directies en leidinggevenden weggelegd, dus voor de ‘happy few’? Of is het voor elke organisatie medewerker die regie en verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn werk?

Lees verder

Lerende organisaties creëren

Hoe creëer je een organisatie die zichzelf steeds ontwikkelt en dus verbetert voor zijn klanten en zijn omgeving? Het begint met het uitnodigen van openheid, bereidwilligheid en vertrouwen in plaats van angst.

Lees verder
 

Referenties

Toonaangevende organisaties met ambitie en menselijkheid in hun waarden behoren tot onze klantenkring.

Lees verder

Natasha van Dalen

Gedreven in organisaties, teams en individuen ontwikkelen om bij te dragen aan het duurzame succes van zichzelf en hun bedrijf.

Lees verder

Contact

Adres Hoofdwal 15,
4207 EA Gorinchem, Nederland

Telefoon +31654945213
E-mail info@natashavandalen.com
Internet www.natashavandalen.com

Rabobank 3222.20.157
KVK 3025644
BTW NL218878266B01